Hvilke batterier må du huske å ta med på bilreisen i vinter

Vinteren er her igjen, og tiden for kos med familie og venner er rett rundt hjørnet. Kanskje går turen til fjerne slektninger man ikke har sett på flere år, eller så har man bare lyst å komme seg bort fra kjas og mas.

Med fullpakket bil er det kanskje en stund til du kommer ned til sivilisasjonen igjen? Uansett hvor du tenker å dra, kan det være lurt å sjekke ut om du trenger batterier. Dette er helt unike hjelpemidler når man er ute og farter.

Har du ennå litt tid før julen setter inn, kan du sjekke Batteriexperten som har et stort utvalg av batterier for alle slags formål. La oss se på hvilke batterier du kan få bruk for.

Batteri til bilen

Selective,Focus,An,Auto,Mechanic,Uses,A,Multimeter,Voltmeter,ToPå fjellet kan det blåse opp til storm på et blunk. Et uhell kan fort ende galt, men for disse gikk det bra. sitat:

– Det var veldig skummelt, det blåste hardt og vi trodde nesten vi skulle dø. Heldigvis hadde de batterilader, slik at de fikk varslet redningsmannskapet.

Til mobil

Det er dumt å gå tom for strøm på mobilen. En gammel mobil har som regel et dårligere batteri og kan ha behov for utskiftning. Med batteri fra eksperten fikser man det enkelt selv.

Til lys på hytta

Har strømmen gått på hytta kan det være kjekt å ha lykter. Med ulike batteri i forskjellige størrelser har man til både hodelykt og andre lamper. Dette er kjekt å ha når mørket siger på og hytta ennå er kald.

Til GPS

Batteri til GPS er kjekt å ha. For skulle du ikke finne frem til slektningene, kan turen hjem bli lang. Sjekk ut alle behov for en bedre bilreise.