Seiling i Karibien er et eventyr

«Vi seilte fra Karibien og ankret opp i natt …» Det er en grunn til at Kaptein Sabeltann valgte Karibien som base for sine egne pirateventyr. Nå kan du gjøre det samme, og begi deg ut på en reise som blir en opplevelse for livet.

Du kan leie en seilbåt eller en katamaran, du kan reise med utganspunkt i én av fire vakre øynasjoner, og du kan seile med eller uten ditt eget mannskap ombord. Det finnes flotte, moderne baser for seilferier i De britiske jomfruøyene, St. Martin og Antigua, St. Lucia og Martinique og St. Vincent og Grenada. Samtlige er karibiske paradis i et nøtteskall, og samtlige er det perfekte utgangspunkt for ditt seileeventyr i Karibien.

Legender og skatter

Karibien er rik på myter og legender om pirater og glemte skatter. Regionen er udødeliggjort i litteraturen av forfattere som Robert Louis Stevenson, og i populærkulturen av filmserier som Pirates of the Caribbean. Karibien har også noen av de beste seilasene i verden. Det rolige, turkisblå vannet plasker mot skroget, mens store stimer med eksotiske fiskearter svømmer like under havoverflaten ved båtene. Overalt kan man se kritthvite sandstrender omkranset av palmer og livlige strandbarer. Andre øyer er ubebodde, og ligger derfor og venter på å bli utforsket.

Sandslott på strand i Karibia

Krystallklart vann

På en seileferie i Karibien kan du blande storslåtte, vakre naturopplevelser med en spennende og annerledes kultur. Det finnes morsomme attraksjoner på land og til sjøs. Se for deg krystallklart vann, nydelige strender, naturskjønne havnebyer og detaljerte marinaer som gjør Karibien til en ideell destinasjon for eventyrlystne seilere.

Må prøves minst én gang i livet

Lei en seilbåt og ta med familie og venner på ferie – seiling i Karibien er et eventyr. Dette er et eventyr man bør prøve minst én gang i livet. Temperaturen ligger jevnt på rundt 28 grader året rundt, og det turkisblå vannet er alltid innbydende og perfekt for seiling, bading og dykking. Bestill din reise i dag og få et minne for livet. Å bestille og planlegge en slik reise er nå enklere noen gang, så det er veldig få grunner til ikke å dra på et eventyr i Karibien.