Kjøre bil i mørket

Det å kjøre bil i mørket er en ekstra utfordring for mange. Veibanen blir skyggelagt og man ser bare stripene. Vidsynet blir redusert og man får mindre oversikt. Plutselige hinder eller passerende dyr kan bli en farlig situasjon. Spesielt her i Norge hvor skogene står tett til veien i kupert terreng.

Mørkt store deler av året

Norge er et mørkt land, selv om vi både har midnattssol og lyse, varme dager. Men for det meste av tiden er det mørkt, og mange reiser på hytta eller høyfjellet etter arbeid på fredag. Da er det smart å ha ekstra gode lys på bilen. Det kan man skaffe seg på www.ekstralyskongen.com/ekstralys/, hvor man også finner mye annet tilbehør til bilen.

Ekstralys gir dypere synsfelt

Med ekstralysene i LED får føreren en helt annen opplevelse av bilkjøring i mørket. Det er fordi lysene stråler med en frekvens som gjør at selv fotgjengere uten refleks blir synlige. Man skal alltid kjøre etter forholdene, selv i mørket.

Ekstralys fra de kjente merkene Hella og Baja Designs er bare noen av de smarte ekstralysene som kan monteres på kufangere og takfeste. Man kan få LED-lys i braketter slik at det gir en bredere belysning på de mørke veiene.

Føl deg trygg med ekstralys

Det er ikke bare for seg selv man velger ekstralys på bilen. Standard-lysene kan være dårlige, i beste fall så vidt innenfor en europeisk standard. Det er ikke alltid nok for norske forhold. Med ekstralys blir det mer betryggende når alt blir lettere å oppdage og se. De fleste vil nok være enige i at de føler seg tryggere da.

Man kan velge å kjøre med lysene som kommer med bilen, men i dag kan man feste på så mye lys man bare vil. Led-barene er veldig populære i dag, fordi de er enkle å montere og de gir et stilig uttrykk. Style bilen med ekstralys for trygg mørkekjøring.